Premier league kommentatorer

Søndagens Premier League-kamp på Xee var mest sete siden …

Nuuday

Med fare for ikke at komme til at høre mere til Morten Bruun, Mikkel Bischoff og John “Faxe” Jensen, 6’eren stopper med at vise Premier League til fordel …

Nuuday – make sense with technology

Afstemning: Hvem er Danmarks bedste Premier League …

Afstemning: Hvem er Danmarks bedste Premier League-ekspert? | PLBOLD.DK

16. sep. 2015 — BT har spurgt en række eksperter, kommentatorer og værter, der arbejder med Premier League. Carsten Werge, Viasat: West Ham »Jeg har kun ét …

Hvilke Premier League-eksperter har de skarpeste holdninger, bedste betragtninger og gør bedst figur i tv-studiet og på i kommentatorboksen?

Premier League-eksperterne fra tv: Her er deres favorithold – BT

Premier League-eksperterne fra tv: Her er deres favorithold | BT Fodbold – www.bt.dk

20. sep. 2021 — Viaplays faste Champions League-vært Peter Grønborg kommer fremover også til at optræde i rollen som kommentator i kampe fra Premier League.

De er objektive værter og kommentatorer. Men de er også fans. BT har spurgt Premier League-eksperterne, hvem deres favorithold er.

Peter Grønborg bliver fodboldkommentator på Viaplay

Peter Grønborg bliver fodboldkommentator på Viaplay » TV3 SPORT

8. aug. 2019 — Signe Vadgaard er vært på Xees studieudsendelser, som produceres af TV3 Sport med kendte eksperter og kommentatorer såsom Jan Mølby, Carsten …

Viaplays faste Champions League-vært Peter Grønborg kommer fremover også til at optræde i rollen som kommentator i kampe fra Premier League.

Premier League starter med et brag på Xee – Via Ritzau

Premier League starter med et brag på Xee | Xee

TVsporten giver dig alle kanaler og TV oversigt for Premier League 2022/23. Vores TV-guide giver dig en komplet oversigt over Premier League.

Premier League-sæsonen åbner med at brag af en kamp, når Liverpool tørner sammen med Norwich den 9. august. Både åbningskampen og søndagsgyseren mellem Manchester United og Chelsea kan ses på Xee.

Premier League i TV & Live stream i dag – TVsporten.dk

Premier League i TV & Live stream i dag – Tid, program, stilling | TVsporten

Premier League er tilbage på skærmen. Her kan du få overblik over ugens tv-kampe fra verdens bedste liga. Klik her og læs mere.

TVsporten giver dig alle kanaler og TV oversigt for Premier League 2022/23. Vores TV-guide giver dig en komplet oversigt over Premier League.

Se ugens kampe i Premier League med tv fra YouSee

Morten Bruun er en af de mest fremtrædende personligheder i den danske dækning af engelsk fodbold og Premier League. I dag arbejder han ikke længere hos …

Morten Bruun – Kommentator og ekspert – engelskfodbold.com

Morten Bruun kommentator – Læs alt om den folkekære ekspert

16. nov. 2022 — … det kommende VM på dansk tv. Her får du overblikket over kanalernes kommentatorer. … Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix -Premier League …

Morten Bruun har i mange år dækket Premier League som kommentator. Han har også udgivet bogen Matchday: Turen går til Engelsk Fodbold.

Her er kommentatorerne til VM på dansk tv | bold.dk

DR og TV 2 viser kampene under det kommende VM på dansk tv. Her får du overblikket over kanalernes kommentatorer. 

Keywords: premier league kommentatorer